Foreningsmøde 26. februar Antvorskov skole kl. 19

Kære biavlere,

I har sikkert (håber jeg) noteret i jeres kalender, at I skal til møde i jeres Biavlerforening i morgen den 26. februar, hvor Senior Forsker i Honningbier Per Kryger ville komme på besøg.
Mødet er stadig på tapetet, men i stedet for Per Kryger kommer Claus Hunsballe.
Her lidt om Claus Hunsballes virksomhed:
Hunsballe Grønt er en familiedrevet virksomhed med 50 års erfaring i produktion af jordbær og grøntsager. I dag ejes og drives virksomheden af Claus & Henriette Hunsballe, som er 2. generation. virksomheden er placeret på Skælskøregnen, som er begunstiget med mange solskinstimer, hvilket er hensigtsmæssigt, når man producerer frugt og grønt.

I sæsonen 2011 investerede vi i en ny bundtløgs-vasker og genoptog produktion af bundtløg efter ca. 15 års pause, men nu i en langt mere moderne og tidssvarende produktion.

Produktionen af jordbær fra vores drivhus, som vi etablerede i 2008, er gået tilfredsstillende både hvad angår smag og kvalitet. Vi har oplevet, at forbrugerne har taget rigtig godt imod vores danske jordbær fra drivhuset udenfor “normal” sæson.

Vi har derfor i 2012 udvidet vores overdækkede produktion af jordbær med et moderne plastik tunnel-hus. Sæsonen her, vil blive forskudt i forhold til drivhuset, og det betyder, at vi nu vil være leveringsdygtige i danske jordbær fra medio april til ca. 1. december uden pause.  
 
Møde dato: 26. februar 2015 kl. 19:00 til 21:00
Sted: Antvorskov Skole, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse, Klasselokale E1.
Vel mødt 🙂